EMOTIV INSIGHT

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

EMOTIV INSIGHT

En slank, multi-kanal, trådløst headset, der overvåger din hjerne aktivitet og oversætter dem til meningsfulde data, som du kan forstå.

Emotiv INDSIGT

En rejse på tusind miles begynder med et enkelt tanke

Den menneskelige hjerne, vores mest avancerede organ, er en indviklet og kompleks netværk af forbindelser. Hovedsageligt gådefulde, det er vores egen personlige maskine, der kan udtrække mønstre fra overvældende mængder af data. Hos Emotiv, vi skubber grænsen for at få indsigt i hjernen. Slutte sig til os på denne rejse for at frigøre kraften i det menneskelige sind.

Hvad er Emotiv INDSIGT?

Emotiv INSIGHT er en slank, 5 kanal trådløst headset, der læser dine hjernebølger og oversætter dem til meningsfulde data alle kan forstå.

Emotiv INDSIGT

Vi har gearede vores viden og erfaring til at skabe den næste generation bærbar enhed, der sporer og overvåger din hjerne aktivitet og giver dig indblik i, hvordan din hjerne ændrer i realtid. Emotiv INSIGHT kan du optimere din hjerne fitness & performance, måle og overvåge din egen eller din families kognitive sundhed & velvære og udvikle fantastiske nye applikationer.

Emotiv INDSIGT

Den Emotiv INSIGHT tilbyder en billig, ukompliceret måde til regelmæssigt at måle hjernens ydeevne og er helt sikkert for børn, voksne i alle aldre, og dem med medicinske tilstande.

Her er hvordan det virker

Vores hjerner består af et hundrede milliarder nerveceller kaldet neuroner. Når neuroner interagerer gennem en kemisk reaktion, de naturligt udsender en målbar, elektrisk impuls.Elektroencefalografi eller EEG er processen observere hjernebølger gennem disse impulser.

Emotiv INDSIGT måler dine hjernebølger og oversætter det til meningsfulde data til at hjælpe dig med at få mest ud af din kognitive præstationer. Den neuroheadset kan måle, spore og hjælpe dig med at forbedre din opmærksomhed, Focus, Engagement, Interest, Spænding, Affinity, afslapning og reducere stress niveauet.

Emotiv INDSIGT

Derudover kan neuroheadset forstå og dechifrere basale mentale kommandoer. Den kan registrere kommandoer såsom skubbe, trække, svæve, rotere og endda kommandoer, der er sværere at visualisere såsom forsvinde. Det registrerer også ansigtsudtryk såsom blinker, blink, rynke panden, overraskelse, clench og smile.

Emotiv INDSIGT

Teamet bag det

Vi er pionerer på dette område. Vi er opfinderne af den revolutionære, international prisvindende teknologi: Emotiv EPOC neuroheadset (vinder af Red Dot Design Award, AUTOVISION Innovations Award, Australian International Design Awards, australske Engineering Excellence Awards) i øjeblikket anvendes af udviklere og forskere i mere end 100 lande verdensplan.

Ansøgninger om eksisterende Emotiv teknologi spænder et fantastisk udvalg af brancher, fra spil til interaktivt tv, dagligdags computer interaktioner, håndfri kontrolsystem, smarte adaptive miljøer, kunst, tilgængelighed design, markedsundersøgelser, psykologi, medicin, robotteknologi, bilindustrien, transport sikkerhed, forsvar og sikkerhed.

Men det var kun begyndelsen.

Hvad vi udvikler

Vi har lyttet til, samspil med og lært af vores fællesskab, og for det forløbne år, indledte vi på et ambitiøst mål, at designe et nyt headset fra jorden op. Det er slankere, hurtigere og smartere i en elegant, lettere og mere brugervenligt design.

Emotiv INDSIGT

Emotiv INSIGHT er den eneste enhed på markedet til at tilbyde 5 EEG sensorer og 2 reference sensorer, hvilket giver nyttige dækning af de centrale steder rundt hjernebarken: frontal cortex (udøvende funktioner), parieto-temporale (auditive, rumlige / koordinering) , og occipital (visuel). Denne rumlige opløsning er afgørende for at få høj opløsning EEG data, der vil give dig mulighed for at modtage mere dybdegående information om din hjerne aktivitet.

Den Emotiv INSIGHT bruger en speciel polymer biosensor system, der giver stor elektrisk ledningsevne af hjernen signaler, men kræver ikke nogen ledende gel eller saltopløsning.Så der er ingen forberedelse overhovedet. Ja, vi sagde det, tør SENSORER!

Kompatibel med Android, iOS, OSX, Linux og Windows platforme.

En SDK til udviklere og Forskere

Vi ville ikke have gjort det så langt uden vores fællesskab af early adopters, udviklere og forskere.

Vi tilbyder en platform for dig at gennemføre forsknings-og / eller udvikle applikationer til Emotiv INDSIGT. Dette omfatter de nødvendige drivere, et fuldt specificeret API til applikationsudvikling og analyseværktøjer til EEG forskning applikationer.

Annoncerer Første Stretch Mål: 6-akset inerti sensor

Tak til alle jer, vores bagmænd og vores samfund, for at tage sig tid til at dele din feedback, forslag og for at stemme for de funktioner, du gerne vil føjet til Emotiv Insight.

Vi lovede at lytte og til at gribe ind. Vi er glade for at sætte en ny strækning mål hos en million dollars for at gøre Emotiv Insight endnu mere fantastisk end hvad vi havde oprindeligt tænkt ved lanceringen.

På en million stræk mål, ville Emotiv Insight blive redesignet til at optage følgende ekstra funktioner uden ekstra omkostninger: 6-akset inerti sensor (roll, pitch, krøje, lodret, lateral, langsgående acceleration)

<ul

admin

https://dk.linkedin.com/pub/niels-peter-thomsen/37/53b/5a5

Ethjulet El Scooter

Read feed