Facebook phone

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

Facebook phone

Måske du havde håbet på noget radikalt nyt og anderledes fra en Facebook-telefon. Hvis det er tilfældet, Zuck lige har slået dit hjerte. Men hvad så. Facebook gør aldrig noget nyt. Nye betyder ikke noget i det blå. Hvad betyder noget, er dette. Hvad Mark Zuckerberg har i dag offentliggjort kører software kaldet Facebook Hjem, der gør det lettere for folk at tilbringe mere tid med Facebook. Og det er alt hvad han virkelig er brug for at trække ud.

 

facebook phonefacebook phonefacebook phonefacebook phone

 

Faktisk vendte den lange rygter Facebook telefon sig ikke at være en telefon på alle. Eller endda en ny OS eller en gaffel af Android-operativsystem som Amazons Kindle Fire. Det er noget mere end en ansøgning, og lidt mindre end et operativsystem. Som Wired.com redaktør Mark McClusky beskrev det, Facebook Home er et “apperating system.” Det geniale ved Facebook telefonen er, at virksomheden foretog en telefon uden at lave en telefon på alle. Det er ikke overambitiøst. Det er ikke et stort bet. Og det er derfor, det kan have sådan en enorm payoff.

I løbet af de sidste par dage, har masser af kloge hoveder har spurgt hvem det er til. Facebook gav os et svar i dag: Det er for folk, der ikke bekymrer sig om en rig, fuld erfaring på internettet, men alligevel elsker Facebook. Folk, der ønsker at køre apps, men er overvældet af dem. Folk, der ønsker at forbinde med venner og familie, men den skal være super let at gøre det. For mange mennesker, er Facebook på internettet, ligesom AOL var før den. Og ligesom Facebook er den bedste måde for dem at opleve internettet i en browser, er Facebook Hjem vil være den bedste måde for disse mennesker at opleve internettet på en telefon.

Det produkt, Facebook valgte at rulle denne ud på, HTC Først er i bedste fald en mid-tier enhed. Men det er OK. Tænker om det i forbindelse med, siger, affasninger eller pixeltæthed misser pointen. Dette er ikke et produkt udrulning beregnet til en person, der bekymrer sig om processorhastigheder. Hell, det er ikke en udrulning beregnet til en person der ved, hvad en processor er. Facebook simpelthen brug for at vise noget, der gør det nemt at tilslutte, forbruge og dele mere indhold med dine venner. Det gjorde det. Denne dive-ind Facebook startskærmen er det eneste der betyder noget – du behøver ikke engang at låse din skærm for at grave ind i social. Så hvem interesserer det, hvis Facebook Hjem får sin debut på middelmådig hardware? Bestemt ikke de mennesker, der gjorde Facebook et hit.

Facebook selv er en triumf for middelmådighed. Det er ikke den bedste kommunikationsplatform, det er Twitter eller WordPress. Det er ikke den bedste foto deling app, det er Instagram eller Flickr eller måske endda Snapchat. Det er bestemt ikke den bedste app platform, den bedste adressebog eller den bedste messaging service. Ligeledes er det er så nemt at hade på Facebook for privatliv politikker eller de irriterende annoncer eller for konstant at omarrangere tingene, eller de ting din skøre onkel stillinger der eller, ja, helvede – tage din pick. Men Facebook er virkelig, virkelig god til at forbinde mennesker. Og det betyder, at det kan være lige OK på alt andet.

Ligesom Facebook, din telefon på sit mest grundlæggende niveau, designet er at forbinde dig med andre mennesker og levere oplysninger. Ligesom Facebook, er det et messaging system, der også har anvendelser. Den første telefon med Facebook Hjem behøver ikke at forbløffe. Det skal bare arbejde.

Det skal bare bevise, at det er godt nok til at lade dig uploade billeder af dit barn, og gode nok til at lade din far nemt se billeder af hans barnebarn, og gode nok til at minde dig om, at det er Sams fødselsdag og, hey, vil du sige tillykke med fødselsdagen? “Happy Birthday, Sam!”

Facebook Forside, som Zuckerberg siger, er bygget op omkring mennesker, ikke apps. Chat Heads personliggøre dine samtaler med konstante visuelle påmindelser om, hvem du taler med. Opdateringer fra venner bare magisk vises på din låseskærm. Nye beskeder sive ind, mens du læser nyheden om dagen. Det er din venlige følgesvend, direkte på din låseskærm. Så længe det udmærker sig ved at forbinde dig med andre mennesker, og har en ren enkelt design, der er nem at bruge, det vinder. Jeg mener, se på hvor godt der er udarbejdet for Facebook selv.

Og vigtigst af alt, denne ting er fleksibel. Du kan installere det selv, hvilket betyder Facebook Home vil køre på først et par stykker, og så masser og masser af Android-telefoner. Og der er et enormt og voksende antal Android-telefoner derude, med mere hele tiden.

Android er allerede verdens mest dominerende mobile OS. I det kommende år er der vil være hundredvis af solgte millioner af Android-telefoner, mange for næsten ingen penge i den tredje verden. På $ 100, er HTC Først med Facebook Hjem kommer til at friste en masse mennesker, der elsker Facebook (AKA: den Nemmere Internet). HTC First kan være den første Android håndsæt til at komme med Facebook Hjem indlæst, men det vil bestemt ikke være den sidste. Inden længe kan du satse du vil være i stand til at afhente et håndsæt med Facebook Hjem præinstalleret gratis med en to-årig kontrakt. (Og mens dette er bare en fornemmelse, jeg formoder der er en stærk korrelation mellem folk, der ønsker en “gratis” smartphone med folk, der virkelig grave Facebook.)

Vil virksomhederne tager det? Næsten helt sikkert ikke. Ingen virksomhed, bortset fra måske Buzzfeed, ønsker sine medarbejdere at bruge mere tid på Facebook. Vil det være et hit med early adopters og tech sæt? Det er latterligt. Nej Vil millioner af amerikanere bare ønsker et håndsæt, der kan køre Facebook? Det virker som en bet jeg ville tage.

Ser du, hvis du ikke allerede er Facebook utilbøjelig * der er ingen reelle nedadrettede til Facebook Home. Det er bare mere software, der gør det nemmere at gøre de ting, du allerede gør uden at skulle give noget op-andet end dit privatliv, men det er en djævelens lejlighedskøb du længst smedet med Zuck alligevel.

Der er en anden ting Facebook er rigtig god til også, og der er tracking. Og efter alt at dømme denne telefon er god til det også. Det kommer til at vide, hvor du er, hvem du taler med og hvornår, selv hvad apps du kører. Alt dette er fantastisk til Facebook, fordi i sidste ende Facebook ønsker at vide hver eneste lille ting det kan omkring dig, så det kan få dig til at klikke på nogle annoncer.

Facebook Forside ikke engang at være et hit. I hvert fald ikke lige med det samme. Det vigtige er, at det er derude, og det ikke kræver en masse up-front kapital eller F & U-investeringer i hardware. Det er en bedre strategi end noget andet har virksomheden gjort i mobil. Folk, der allerede rigtig godt lide Facebook vil også gerne dette. For folk, der bor i Facebook, kan det endda køre dem til at købe et håndsæt frem for en anden. Sommetider middelmådig er alt det tager.

admin

https://dk.linkedin.com/pub/niels-peter-thomsen/37/53b/5a5

Ethjulet El Scooter

Read feed