Samsung-smartwatch.jpg

Samsung SmartWatch

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

Samsung siges at være klar til at afsløre
SmartWatchSamsung Galaxy Gear

Samsung Electronics har planer om at afslører et armbåndsur / SmartWatch i september, der kan foretage telefonopkald, spille videospil og sende e-mails, potentielt slå Apple på markedet med et stykke teknologi, der bevæger sig mobilkommunikation over din smartphone.

Uret, kaldet Samsung Galaxy Gear, ville blive vist ud “omkring” på en elektronik industri messen i Berlin, der begynder 6 september, en person briefet om sagen sagde lørdag.

Samsung-Galaxy-Gear-smartwatch

Samsung Galaxy Gear smartwatch

 

Samsung SmartWatch

Galaxy Gear ville ikke være den første vagt telefon på markedet. Sony for nylig indført en anden generation version af sin smarte ur, en gadget, der fungerer sammen med en smartphone i brugerens lomme. Andre smarte enheder som Pebble Watch og jeg Watch er også blevet solgt i nogen tid. Apple siges at være arbejder på eget håndled-slidte enhed.

Samsung-Proxima-smartwatch

Samsung Proxima smartwatch

For Samsung er ideen heller ikke helt nyt. Virksomheden introducerede sin første vagt telefon i 1999. Alligevel kategorien af ​​smarte ure er stadig underudviklet, da ingen af ​​de eksisterende enheder har fanget fantasien af ​​forbrugerne.

Men analytikere siger, at kunne ændre nu, at de to største smartphone beslutningstagere er Samsung og Apple, at komme ind uret business.

Canalys, en undersøgelse fast, forudser, at salget af smart ure vil stige til fem millioner i 2014, en tidobling af dette år.

Smart uret vil være den vigtigste nye produktkategori i forbrugerelektronik siden iPad definerede markedet for tabletter,” Chris Jones, analytiker ved Canalys, sagde i en erklæring.

Samsung-smartwatch

Samsung smartwatch

Fra et design synspunkt, kan Galaxy Gear være mindre innovative end nogle af de spekulationer omkring enheden har foreslået. Den person med kendskab til apparatet sagde, for eksempel, er det, der ikke ville bruge en fleksibel skærm, som nogle analytikere havde forventet.

Samsung har planlagt en mediebegivenhed for 4 september, hvor det også forventes at indføre Note III, en ny version af sin “phablet“, en krydsning mellem en telefon og en tablet.

“Den kommercielle lancering vil helt sikkert være i år,” sagde person med kendskab til afsløringen, der talte på betingelse af anonymitet, fordi personen ikke var bemyndiget til at tale offentligt om selskabets planer.

News of the Galaxy Gear introduktionen blev først rapporteret af SamMobile, en Samsung fan site.

Samsung afviste at kommentere.

samsung-galaxy-altius-smartwatch.jpg

Samsung Galaxy Altius smartwatch

admin

https://dk.linkedin.com/pub/niels-peter-thomsen/37/53b/5a5

Ethjulet El Scooter

Read feed