Smartphone E Ink cover PocketBook CoverReader

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

PocketBook CoverReader Smartphone E Ink cover

PocketBook – 4. global producent af E Ink læsere præsenterer på IFA i Berlin en prototype af en helt ny unik enhed – PocketBook CoverReader. En tynd og let flip cover til smartphone Samsung Galaxy S4 med en integreret E Ink skærm – en af ​​de mest betydningsfulde gadget nyskabelser i året.

PocketBook-CoverReader

PocketBook CoverReader

Læsning på smartphones bliver sikkert for øjnene, på grund af den integrerede E Ink skærm. PocketBook CoverReader monteres let på din smartphone og gør det muligt at læse yndlingsbøger samt at se gennem de dokumenter, e-mails eller web-artikler på et helt sikkert for øjnene E Ink skærm. Derudover ubesvarede opkald og modtagne sms’er vises oplysninger om E Ink display.

E-Ink-cover

Smartphone E Ink cover

PocketBook CoverReader er den perfekte kombination af stil, beskyttelse og yderligere funktionalitet til din smartphone. Ifølge Enrico Müller, salgschef for Pocketbook Readers GmbH, CoverReader – er et yderst forventede produkt på markedet, det er derfor selskabet har planer om at udvide rækken af ​​smartphones, CoverReaders for sådanne mærker som HTC, Sony og Samsung.

E-Ink-cover-phone

E Ink cover Smartphone

PocketBook CoverReader åbner en ny æra af E Ink-teknologi, og gør at læse mere mobil! http://www.pocketbook-int.com/us/news/ifa-2013-pocketbook-cover-reader

admin

https://dk.linkedin.com/pub/niels-peter-thomsen/37/53b/5a5

Ethjulet El Scooter

Read feed